Καλώς ήλθατε στην Ε. Κυριακάκης α.ε.

Δείτε όλα τα

καταστήματα μας

ISUZU Ν.Ηρακλείου

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος

Service - Ανταλλακτικά

Service - Ανταλλακτικά

Βασική αρχή της φιλοσοφίας μας στην Ε. Κυριακάκης α.ε. είναι η προσωπική φροντίδα και η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε εσάς και μετά την αγορά του αυτοκινήτου.
service.jpg
isuzu_service.jpg
Η άριστη λειτουργία και η  αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα.
Στην Ε. Κυριακάκης α.ε. έχουμε επενδύσει τόσο σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό όσο και σε άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Από την παραλαβή μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου σας, όλες οι ενέργειες των έμπειρων και άριστα καταρτισμένων τεχνικών μας, γίνονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα λειτουργικά πρότυπα, με συνέπεια και πάντα με γνώμονα τη δική σας άψογη εξυπηρέτηση .Με σεβασμό στο περιβάλλον η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 14001-2015 από την TUV.

Service… σε άλλο επίπεδο

Επειδή η σχέση εµπιστοσύνης χτίζεται και το χαµόγελο της εµπιστοσύνης "ζωγραφίζεται" κυρίως µετά την έξοδο από το συνεργείο, φροντίζουµε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις µας το αυτοκίνητο σας να απολαµβάνει τη φροντίδα, που του αξίζει. Η συνεχής εκπαίδευση των ειδικευµένων τεχνικών µας, ο άρτιος µηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισµός αποτελούν για σας την απόλυτη εγγύηση.

Κατά την επίσκεψή σας σε ένα από τα συνεργεία μας, θα σας υποδεχτεί ο τεχνικός µας σύµβουλος, ο οποίος αφού καταγράψει τις πληροφορίες και τις παρατηρήσεις σας, θα παραπέµψει το αυτοκίνητό σας στο κατάλληλο τµήµα ενώ εσείς θα περάσετε στο χώρο αναµονής και δραστηριοτήτων.

Συνεργεία

Τα συνεργεία µας βρίσκονται στη διάθεσή σας από τις 8 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Έτσι, το αυτοκινητο σας, µπορεί να "απολαύσει" τη φροντίδα των ειδικών, χωρίς να χρειαστεί εσείς να αλλάξετε το πρόγραµµά σας.

Ευελιξία Πληρωµής

Ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους διευκόλυνσης πληρωµών, γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Έξοδος από το Αδιέξοδο

Αν η επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι οικονοµικά ασύµφορη, σας δίνουµε τη δυνατότητα να το ανταλλάξετε για την αγορά ενός καινούργιου. Έως τότε, σας παρέχουµε αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας. 
toyota-aftersales-2014-genuine-parts-focus_tcm-3030-65770.jpg

Γνήσια Ανταλλακτικά

Η ομάδα του τμήματος ανταλλακτικών αποτελείται από έμπειρους πωλητές με άριστη τεχνογνωσία των ανταλλακτικών ΤΟΥΟΤΑ και ISUZU. Οι πλήρης αποθήκες του τμήματος σε καθένα από τα τρία καταστήματα της εταιρίας καθώς και η σύγχρονη μηχανογραφική υποστήριξη που διαθέτει, εξασφαλίζουν την άμεση διάθεση οποιασδήποτε πιθανής ζήτησης γνήσιων ανταλλακτικών,λιπαντικών και αξεσουάρ.

parts-genuine.jpg

Όποιο μοντέλο TOYOTA ή ISUZU και αν διαθέτετε, να είστε σίγουροι ότι φροντίζουμε να μην του λείψει ποτέ τίποτα! Στο Τμήμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ της εταιρίας μας υπάρχει μεγάλη γκάμα Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ.

Η Ε. Κυριακάκης α.ε. προσφέρει γνήσια ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση της εταιρείας μας, αναφορικά με τη γνησιότητα αλλά και την εγκατάσταση στο αυτοκίνητο σας.

110930b00201.jpg
img_2710-600x4501.jpg

Η εταιρία Ε. Κυριακάκης α.ε. στα τέλη του 2004 γίνετε μέλος του επίσημου δικτύου της ISUZU που για την Ελλάδα αποκλειστικός εισαγωγέας είναι η εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ και αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων της κατ' αποκλειστικότητα στο νομό Ηρακλείου.

περισσότερα...

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014


Copyright © 2018 {autokiriakakis.gr}. All Rights Reserved.
Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web

Please publish modules in offcanvas position.