Αρχική Σελίδα
Η Εταιρία
Καταστήματα
Service
Ανταλλακτικά
Αξεσουάρ
Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
Μεταχειρισμένα
Ενημέρωση
Επικοινωνία


Βασική αρχή της φιλοσοφίας μας στην TOYOTA Ε. Κυριακάκης α.ε. είναι η προσωπική φροντίδα και η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε εσάς και μετά την αγορά του αυτοκινήτου.
Η άριστη λειτουργία και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα.

Στην TOYOTA Ε. Κυριακάκης α.ε. έχουμε επενδύσει τόσο σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό όσο και σε άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Από την παραλαβή μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου σας, όλες οι ενέργειες των έμπειρων και άριστα καταρτισμένων τεχνικών μας, γίνονται σύμφωνα με τα αυστηρά λειτουργικά πρότυπα της TOYOTA, με συνέπεια και πάντα με γνώμονα τη δική σας άψογη εξυπηρέτηση.

Service… σε άλλο επίπεδο
Επειδή η σχέση εµπιστοσύνης χτίζεται και το χαµόγελο της εµπιστοσύνης "ζωγραφίζεται" κυρίως µετά την έξοδο από το συνεργείο, φροντίζουµε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις µας το ΤΟΥΟΤΑ σας να απολαµβάνει τη φροντίδα, που του αξίζει. Η συνεχής εκπαίδευση των ειδικευµένων τεχνικών µας, ο άρτιος µηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισµός και η επίσηµη εξουσιοδότηση ΤΟΥΟΤΑ αποτελούν για σας την απόλυτη εγγύηση.

Κατά την επίσκεψή σας στο συνεργείο, θα σας υποδεχτεί ο τεχνικός µας σύµβουλος, ο οποίος αφού καταγράψει τις πληροφορίες και τις παρατηρήσεις σας, θα παραπέµψει το αυτοκίνητό σας στο κατάλληλο τµήµα ενώ εσείς θα περάσετε στο χώρο αναµονής και δραστηριοτήτων. Από εκεί, µέσω split screen µετάδοσης, µπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εργασίες στο συνεργείο, οι οποίες γίνονται µε "χειρουργική" ακρίβεια και λεπτολόγηση κάθε λεπτοµέρειας κυρίως µέσω αυτοµατοποιηµένων διαδικασιών. Η εταιρεία, µε απόλυτη εµπιστοσύνη στην ποιότητα των υπηρεσιών της, σχεδίασε έτσι τη διαδικασία, ώστε να γίνετε "αυτόπτης µάρτυράς" της.

Συνεργείο
Το συνεργείο µας βρίσκεται στη διάθεσή σας από τις 8 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Έτσι, το ΤΟΥΟΤΑ σας, µπορεί να "απολαύσει" τη φροντίδα των ειδικών, χωρίς να χρειαστεί εσείς να αλλάξετε το πρόγραµµά σας.

Δίπλα µου, ό,τι κι αν χρειαστώ...

Φανοβαφείο
Το εξουσιοδοτηµένο φανοβαφείο της εταιρείας µας είναι οργανωµένο µε τα πρότυπα της ΤΟΥΟΤΑ και εξοπλισµένο µε τους αρτιότερους φούρνους βαφής νέας τεχνολογίας.

Οι εργασίες από τους εκπαιδευµένους τεχνικούς µας εγγυώνται την ασφάλεια και την άψογη εµφάνιση του αυτοκινήτου σας µετά την επισκευή ενώ εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση σκουριάς και χρώµατος. Είµαστε δίπλα σας σε όλες τις διαδικασίες, που ακολουθούν ένα ατύχηµα. Η εκτίµηση της ζηµιάς, η επαφή µε τον εκτιµητή της ασφαλιστικής εταιρείας αλλά και η διευκόλυνση στην πληρωµή είναι µέρος της ολοκληρωµένης υποστήριξής µας.

Ευελιξία Πληρωµής
Ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους διευκόλυνσης πληρωµών, γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Έξοδος από το Αδιέξοδο
Αν η επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι οικονοµικά ασύµφορη, σας δίνουµε τη δυνατότητα να το ανταλλάξετε για την αγορά ενός καινούργιου. Έως τότε, σας παρέχουµε αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας.

Στόλος Αυτοκινήτων Εξυπηρέτησης Πελατών
Μια ολιγοήµερη παραµονή του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο ή το φανοβαφείο µας δε σηµαίνει ταυτόχρονα και ταλαιπωρία, αφού… ένας ολόκληρος στόλος είναι στη διάθεσή σας! Εάν το αυτοκίνητό σας µείνει στο συνεργείο ή το φανοβαφείο µας για περισσότερο από µία µέρα, φροντίζουµε να σας παραχωρήσουµε ένα καινούργιο ΤΟΥΟΤΑ για όσο διάστηµα χρειαστεί.

Αρχή | Η Εταιρία | Καταστήματα | Service | Ανταλλακτικά | Αξεσουάρ | Ασφαλιστικά | Μεταχειρισμένα | Ενημέρωση | Επικοινωνία